Log in to your account or


       

LP670-4 China Edition tikt een boompje

China is een belangrijke markt voor veel automerken. Terwijl overal de verkopen daalde waren er zelfs fabrikanten die in China nog een kleine stijging in de verkopen zagen. Speciaal voor de Chinese markt heeft Lamborghini tien Murciélago LP670-4 SV's geproduceerd, begin deze maand heeft een eigenaar van deze unieke auto tikkertje gespeeld met een boom.

 Alle tien van deze modellen zijn gespoten in matgrijs en hebben een oranje met zwarte racestreep die volgens Lamborghini zou doen denken aan een uitbarstende vulkaan. Zou de eigenaar gedacht hebben dat hij door deze streep/vulkaan een boompje wel kon verwijderen?

De auto zou zo'n 180 kilometer per uur gereden hebben toen deze door onverklaarbare reden van de weg is geraakt waarna hij enkele bomen geraakt heeft en na zo'n 100 meter pas tot stilstand is gekomen.

Met de veiligheid van deze exoot zat het in elk geval wel goed. De bestuurder en zijn passagier zijn beide zonder verwondingen, en op eigen kracht, uit de auto kunnen komen. Dit ondanks dat ze een gordel om hadden.

Zo zou de China Edition er eerder uitgezien moeten hebben:

En zo zien we de auto terug op transport:

Bron